(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Bramborák z domácí pekárny
Potřebné ingredience
recept z damy č.906
Postup přípravy
po vychladnutí - co zbylo -jsme si jej nakrájeli na plátky a opekli na pánvi, bylo to o hodně lepší - křupavější
řez bramboráku....
po opečení...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
137
(upraveno)
21. 1. 2009, 22:22
Vypadá to pěkně, ale v odkazech je to bramborová buchta, ne , když jsou tam ty kvasnice
janulii
(upraveno)
21. 1. 2009, 22:11
Vypadá to spíš jako topinka není nad klasický bramborák
tomtyna
(upraveno)
21. 1. 2009, 21:51
Dobrý večer Zdenko váš bramborak vypadá lakavě já dělávám bramborak na plechu v troubě http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=21074&user=85818 ulehčí to chlavně stání u sporaku a je vynikající
minie59
(upraveno)
22. 1. 2009, 18:48
@tomtyna
Tak, takovou variantu neznáme - budeme muset vyzkoušet
sugrata
(upraveno)
21. 1. 2009, 12:52
Tak jsem dneska taky vyzkoušela
zdenka54
(upraveno)
20. 1. 2009, 22:03
Tak to určitě vyzkouším ,my totiž nemáme moc rádi křupavý,spíš takový měkký,tak to bude pro nás
kopretin.a
(upraveno)
20. 1. 2009, 17:00
tak proč to cpát do pekárny a neudělat normální bramborák?
minie59
(upraveno)
20. 1. 2009, 17:22
@kopretin.a
pravda, ale vyzkoušet se musí vše a pak když je toho hodně, tak se to musí nějak spotřebovat. Studené už to nebylo ono. Ale mělo to výhodu, protože jsme si opekli pár plátků na chuť postupně každý den až do spotřebování a nebylo to tak mastné jako klasika. I když - nic proti klasickým
framile
(upraveno)
20. 1. 2009, 16:49
Zajímavé, já na pekárnu teprve čekám, ale určitě vyzkouším.. Pokud se nebudete zlobit, vložím stránky s recptíkem pro větší pohodlí ostatních http://vareni.dama.cz/recept.php?d=5557
libuseja
(upraveno)
21. 1. 2009, 9:33
@framile
přesněji http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=5557
minie59
(upraveno)
20. 1. 2009, 21:44
@framile
Určitě vyzkoušejte a v pohodě vložte nevadí mi to